Voorkom een vechtscheiding

De allereerste echtscheiding in Nederland werd op 15 september 1796 uitgesproken. Tegenwoordig eindigt één op de drie huwelijken in een scheiding.

Op vrijdag 12 september 2014, de Dag van de Scheiding, verschijnt het boek ‘Voorkom een echtscheiding’ van Nancy Steutel. Zij adviseert een vechtscheiding te voorkomen omdat je voor jezelf én je kinderen te veel kapot maakt. Hoe? Door de liefde te hervinden die er ooit was.

Voorkom een vechtscheiding coverLees- en werkboek
Het boek bestaat uit twee delen die goed op elkaar aansluiten: een ‘leesboek’ en een ‘werkboek’. Het leesboek is een openhartig verhaal vol herkenbare situaties en bevat een stimulans om verder te gaan met het werkboek. Dit bevat allerlei handige checklists, oefeningen, affirmaties en treffende citaten.

In zeven praktische stappen laat Steutel zien hoe je een vechtscheiding kunt voorkomen, zodat kinderen kinderen kunnen blijven en vrijuit kunnen spelen, zonder de last van de scheiding van hun ouders met zich mee te hoeven dragen.

Steven Pont, Ontwikkelingspsycholoog, relatie/gezinstherapeut en mediator: “Voorkom een vechtscheiding is een openhartig soort autobiografie, een eerlijke zoektocht die steeds meer een vindtocht wordt, zowel psychologisch als spiritueel geladen, afwisselend zwaar en grappig, soms sensueel en dan weer analytisch, met een einde dat voor elke lezer waarschijnlijk als een verrassing komt.”

Nancy SteutelAuteur
Nancy Steutel is spreker en business coach. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan om ouders en kinderen dichter bij elkaar te brengen. Zij is ervaringsdeskundige (gescheiden én kind van gescheiden ouders) en heeft zelf een vechtscheiding voorkomen door te helen wat in haar kapot was gegaan.

Lezing
Op zondagmiddag 7 september 2014 geeft Nancy Steutel een lezing op de open dag van het Centrum Djoj in Rotterdam. Haar lezing staat gepland van 14:30 – 15:30 uur en is gratis toegankelijk. Haar boek is dan exclusief in de voorverkoop te verkrijgen. De locatie is gelegen in Rotterdam Hilligersberg, Antony Duyklaan 5-7. Meer informatie op de website: www.djoj.nl

Meer informatie
www.voorkomeenvechtscheiding.nl

Voor meer informatie over de Dag van de Scheiding kunt uit kijken op de website van de Initiatiefnemer; vereniging voor scheidingsadvocaten vFAS.

Plaats een reactie