Voorjaarsmarkt in verpleeghuis Reggersoord in Meppel

Op vrijdag 6 mei 2011 is er van 13.30 tot 17.00 uur een voorjaarsmarkt in verpleeghuis Reggersoord aan de Reggersweg 1 in Meppel. Bewoners en andere bezoekers kunnen rondstruinen langs de kraampjes met verschillende producten. Achter de kramen staan zowel medewerkers van Reggersoord als mensen van buiten.

De voorjaarsmarkt biedt bewoners en bezoekers een leuke gelegenheid om elkaar te ontmoeten en iets in voorjaarssfeer of voor moederdag aan te schaffen. Er staan in totaal ongeveer 13 kramen met bijvoorbeeld kussens, sokken, boeken, sieraden, landelijke huis-, tuin- en keukenspulletjes en nog veel meer. Ook zijn er kraampjes met werkjes die door cliënten op de dagbehandeling gemaakt zijn. Hier kun je bijvoorbeeld beeldjes, vilt en kaarten kopen. Tijdens de voorjaarsmarkt verzorgt Roelof Bloembergen de muziek. Voor kinderen is er een speelruimte aanwezig.

Verpleeghuis Reggersoord
Reggersoord is een somatisch verpleeghuis met 100 verpleeghuisplaatsen, een revalidatieafdeling en dagbehandelingsplaatsen. Verpleeghuis Reggersoord ligt buiten het centrum van Meppel. Het is met openbaar vervoer en auto goed bereikbaar en biedt volop parkeergelegenheid.

Plaats een reactie