Voor een extra stevige nachtrust en een fris en uitgerust gevoel overdag

Slapen is een eerste levensbehoefte. De hoeveelheid slaap die iemand nodig heeft, is echter heel persoonlijk. Een mindere nachtrust heeft iedereen wel eens. Vervelend wordt het pas als het tijdelijk wat vaker gebeurt, en dat is bij zo’n 50% van de Nederlanders het geval.

Zij kunnen hun natuurlijke slaapritme extra ondersteunen met het nieuwe Nachtrust Extra Sterk van A.Vogel. Dit extra krachtige product bevat een bijzonder sterke combinatie van natuurlijke rustgevers die de nachtrust stevig ondersteunen en helpen bij een fris en uitgerust begin van de dag. Het product is vanaf 1 november 2010 verkrijgbaar bij drogist en apotheek.

We hebben het de afgelopen decennia flink drukker gekregen. Zo’n dertig jaar geleden hadden we per week drie uur meer vrije tijd dan nu. Met name in het ‘spitsuur van het leven’, gemiddeld tussen de 30 en 50 jaar, kregen mensen het steeds drukker. We zijn vaker aan het werk, bezig met het huishouden, hebben een druk sociaal leven of we doen nog een opleiding tussendoor. Zo’n drukke levensstijl kan er wel eens toe leiden dat het lichaam niet de rust kan vinden die het nodig heeft. En daardoor is het ook niet altijd even vanzelfsprekend om ’s avonds goed tot rust te komen en lekker te slapen.

Extra krachtige combinatie van vijf natuurlijke rustgevers
Steeds meer mensen zijn op zoek naar een natuurlijke ondersteuning voor de nachtrust. Uit onderzoek blijkt dat 44% het liefst kiest voor een extra sterke variant. A.Vogel Nachtrust Extra Sterk voorziet in die behoefte. Het bevat een extra hoge dosis van vijf natuurlijke rustgevers: citroenmelisse, hop, haver, valeriaan en passiebloem. Deze rustgevende planten hebben een positieve invloed op een gezonde nachtrust. Dankzij de extra krachtige slaapformule is één tablet per dag voldoende om het lichaam goed te helpen ontspannen, te zorgen voor een stevige ondersteuning van een natuurlijke en gezonde nachtrust en bij te dragen aan een uitgerust gevoel gedurende de dag. Omdat Nachtrust Extra Sterk het natuurlijke slaapproces intact houdt, kan er op ieder gewenst moment weer mee gestopt worden. Het product wordt geïntroduceerd met een niet-tevreden-geld-terug actie.

Productgegevens
A.Vogel Nachtrust Extra Sterk. Inhoud: 30 tabletten. Prijs: €14,95.

Plaats een reactie