VObanen.nl, vacaturesite exclusief voor voortgezet onderwijs

Werkgevers en vakbonden in het voortgezet onderwijs lanceren een nieuw carrièreplatform dat vraag en aanbod naar vacatures en personeel binnen de sector volledig moet gaan bundelen.

VObanen.nl – Dé vacaturesite van het voortgezet onderwijs

Doel is maximale transparantie te creëren voor een optimaal functionerende arbeidsmarkt binnen de sector.

De komende jaren wordt het voortgezet onderwijs geconfronteerd met een krappe arbeidsmarkt. Door de vergrijzing en de geringe instroom wordt het moeilijker om onderwijskrachten te vinden. Uit onderzoek binnen de sector blijkt dat er behoefte is aan één heldere vacaturesite voor het voortgezet onderwijs. Een plek waar vraag en aanbod worden gebundeld, waardoor selectief werven mogelijk wordt en de wervingskosten zullen reduceren.

Het platform: VObanen.nl, een nieuwe vacaturesite exclusief voor het voortgezet onderwijs.

Via deze nieuwe site kunnen docenten, studenten en ondersteunend personeel gericht worden benaderd. Andersom helpt de site hen de ideale baan te vinden.

VObanen.nl is één van de eerste initiatieven die vanuit VOION, het nieuw opgerichte Arbeidsmarkt & Opleidingsfonds voor het voortgezet onderwijs, wordt ondersteund. Het wordt breed gedragen door de VO-raad en de vakbonden. De partners zullen VObanen.nl onder de aandacht brengen bij de leden, waardoor in korte tijd iedereen de vacaturesite weet te vinden. VObanen.nl wordt hét wervingskanaal voor het voortgezet onderwijs!

Om VObanen.nl tot een succes te maken is Jobsrepublic, onderdeel van Sdu Uitgevers, geselecteerd als partner. Jobsrepublic heeft met de opzet van branchegerichte carrièresites als Gemeentebanen.nl haar expertise op dit vlak ruimschoots bewezen.

Om de scholen van de kwaliteit van de site te overtuigen, kunnen zij het eerste half jaar gratis op de site adverteren.

Meer informatie
http://www.vobanen.nl

Plaats een reactie