Verwennerij tijdens Viva la Donna dag in Havenziekenhuis

Dankzij meer dan 30 sponsors en zo’n 50 vrijwilligers hebben 80 vrouwen, die kanker hebben of hebben gehad op zaterdag 28 mei voor het tweede jaar op rij een heerlijke verwendag gekregen in het Havenziekenhuis. Van massages tot voetreflex of pedicure. Van manicure tot gezichtsbehandeling en een mooie foto; er was van alles te doen en de dames hebben er volop van genoten. Deelnemers konden ook verschillende workshops volgen en iedereen kreeg een verrassingstas met heerlijke producten mee naar huis. De organisatie van de dag was in handen van massagepraktijk ‘Balans in Beweging’.

Stichting Viva la Donna zet zich in voor vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad. Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. De stichting is in 2005 opgericht door Corinne de Haas. Zij ondervond aan den lijve dat er na de diagnose en de behandelingen tegen kanker té weinig aandacht is voor nazorg. Met Stichting Viva la Donna wil zij daar verandering in brengen.

Zo vraagt de stichting door middel van campagnes aandacht voor nazorg en worden er diverse projecten georganiseerd om vrouwen die getroffen zijn door kanker weer te laten stralen.

De jaarlijkse Viva la Donna Day op 28 mei is daar één van. Tijdens deze verwendag kunnen lotgenoten genieten van een gratis verwenbehandeling. Een bijzondere ervaring die zorgt voor een positief gevoel. Maar Viva la Donna doet meer. De stichting stelt verwenpresenten samen voor inloop- en ziekenhuizen en verloot producten onder lotgenoten. Ook wordt er jaarlijks een sponsorwandeling georganiseerd en geeft Viva la Donna voorlichting aan beautyprofessionals over het behandelen van (ex-)kankerpatiënten.

Plaats een reactie