Verwendag voor zieke kinderen Máxima MC

Zieke kinderen van Máxima Medisch Centrum hebben woensdagmiddag 25 mei 2011 een bijzondere verwenmiddag. Het gaat hierbij om 6 bij de kindergeneeskunde bekende gezinnen die speciaal in de watten gelegd zullen worden. De kinderen mogen meerijden in luxe, dure auto’s onder politie begeleiding. Deze Ferrari’s, een Porsche en een limousine worden belangeloos beschikbaar gesteld door Anricars.


24 mei 2011

De verwendag voor zieke kinderen die op 25 mei 2011 zou plaatsvinden in Máxima Medisch Centrum, is verschoven naar een nader te bepalen datum in verband met het overlijden van een directe collega van het autobedrijf dat de auto’s voor deze middag beschikbaar zou stellen.

Máxima Medisch Centrum

“Geweldig dat we op deze manier de kinderen zelf inclusief het gehele bijbehorende gezin in het zonnetje kunnen zetten”, zegt Onne Kierkels, pedagogisch medewerker van het Vrouw Moeder Kind-centrum. “We kunnen deze kinderen echt iets extra’s bieden en dat mag ook wel een keer, want ze hebben het al zwaar genoeg. Op deze manier vergeten de kinderen even dat ze ziek zijn.”

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal Veldhovense ondernemers. De moeders ontvangen een luxe behandeling bij de MMC huiskapper Liebregts en een echte masseur komt de spiertjes van de kinderen losmaken. De geweldige Fairytale clown Björn vrolijkt de kinderen extra op. Maar het hoogtepunt van de dag zal toch echt zijn als de zieke kinderen hun net-echte rijbewijs overhandigd krijgen deze middag.

Plaats een reactie