Vervul je wensen door de kracht van fantasie

Durf jij jezelf gelijk te stellen aan God? Deze gewaagde vraag stelt Wayne Dyer zijn lezers in ‘Vervul je wensen door de kracht van fantasie’. Hij daagt je hiermee uit om vanuit een volkomen egoloos gezichtspunt, je hoogste zelf, te leven en zo alles wat je wilt te bereiken. Wat je daarvoor nodig hebt, is je fantasie… en de inhoud van zijn verrassende nieuwe boek.

Alles wat er is, was ooit een droom. En alles wat er ooit zal zijn, moet eerst gefantaseerd worden. Als je het gevoel aanneemt alsof je wensen al vervuld zijn – en je je niet laat afleiden door de buitenwereld – dan zul je ontdekken dat het mogelijk is, door spiritueel bewustzijn, te worden wie je moet zijn.

De belangrijkste boodschap van Vervul je wensen door de kracht van fantasie is dat er een veel hoger niveau van bewustzijn bestaat dan we gewend zijn. Een spiritueel bewustzijn dat verder reikt dan we kunnen zien en volkomen grenzeloos is. En dat bewustzijn helpt je om al je wensen te vervullen.

Na de Tao heeft Dyer nu, voor de eerste keer, het Joodse mystieke gedachtegoed bestudeerd. Als je het lef hebt je gelijk te stellen aan God, dan zullen je wensen in vervulling gaan.

Wayne Dyer is een beroemd, internationaal schrijver en spreker op het gebied van persoonlijke groei. Hij heeft tientallen bestsellers op zijn naam staan, waaronder Niet morgen maar nu, en verschijnt regelmatig in Amerikaanse televisieprogramma’s.

Boekgegevens
Titel: Vervul je wensen door de kracht van fantasie
Auteur: Wayne W. Dyer
ISBN: 978 90 215 5226 2
Pagina’s: 256
Prijs € 17,50

Plaats een reactie