Versverwerktegroenten.nl voor alles over groenten uit blik, glas en diepvries

Wist je dat groenten uit blik, glas en diepvries net als vers bereide groenten volop vitaminen en mineralen bevatten? En dat vers verwerkte groenten het gemakkelijk maken 2 ons groenten per dag te eten? Alles wat je wilt weten over vers verwerkte groenten vind je op www.versverwerktegroenten.nl.

Vers, uit blik, glas of diepvries: groenten leveren volop gezonde voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en vezels. Ook vers verwerkte groenten! Dat komt omdat de groenten op het juiste moment zijn geoogst en al binnen ongeveer 5 uur na de oogst in de verpakking zitten. Door de snelle, geavanceerde verwerking blijven voedingsstoffen als vitamines en mineralen volop behouden. Het advies is 2 ons groenten per dag te eten. Het maakt daarbij niet uit of je kiest voor verse of vers verwerkte groenten. Variatie is het ‘toverwoord’, omdat groenten niet allemaal dezelfde hoeveelheid of hetzelfde type voedingsstoffen bevatten.

Tips en recepten
Op de website www.versverwerktegroenten.nl vind je een keur aan informatie over vers verwerkte groenten en verrassend eenvoudige recepten die uitnodigen om meteen mee aan de slag te gaan. Denk aan groentecurry of bladerdeeghapjes met paprika, mozzarella en rucola. Je kunt op de website nu ook de nieuwe folder ‘Pak je vitaminen’ downloaden. Daarin staan lekkere recepten en handige tips, bijvoorbeeld om kinderen enthousiast te maken over groenten.

Plaats een reactie