Verpleegkundige VUmc ontvangt ode van Loesje

1
746

Donderdag 25 maart ontvangt een VUmc-verpleegkundige het nieuwe boekje ‘Zorgen moet je doen, niet maken’ van Loesje. Met dit boekje wil Loesje iedereen die in de zorg werkt in de bloemetjes zetten. Behalve via dit boekje, brengt Loesje in levende lijve een ode aan tien medewerkers in de zorgsector. Donderdag 25 maart komt Loesje om 10.00 uur bij VUmc, waar Titia van Pel, verpleegkundige op de afdeling neonatologie, de ode krijgt uitgereikt.

Loesje, die met behulp van affiches de wereld beter en mooier wil maken, bewondert de kracht van mensen die in de zorg werken en wil hen daarom een ode brengen. Loesje schreef het boekje ‘Zorgen moet je doen, niet maken’ samen met honderden mensen die in welzijns-, hulpverlenings- en zorgorganisaties werken. In het boekje stelt ze misstanden in de zorg aan de kaak op de voor haar zo typische manier: met humor en een welgemikte trap in de goede richting.

Daarnaast brengt Loesje in levende lijve odes aan mensen die in de zorg werken. In maart trekt ze door heel Nederland om de harde werkers in de zorg een hart onder de riem te steken.

1 REACTIE