Verleidelijk SuperTrash rokje vraagt aandacht voor strijd tegen aids

Modelabel SuperTrash heeft speciaal voor de strijd tegen aids een fashionable rokje ontworpen en trapt daarmee onder de naam ‘Staring is Caring’ de samenwerking met STOP AIDS NOW! af.

Staring is Caring, Stop Aids Now

De opbrengst van het rokje komt geheel ten goede aan Ethiopische vrouwen die geraakt worden door hiv.

Staring is Caring
Het project ‘Staring is Caring’ vraagt op een verleidelijke manier aandacht voor STOP AIDS NOW! door drie powerful en sexy vrouwen aan de campagne te koppelen. SuperTrash’ eigenaresse Olcay Gulsen, de talentvolle tv-presentatrice Tess Milne en oprichtster van online lifestyle magazine NSMBL, Anna Nooshin zijn te zien in een teasende online campagne en zetten zich op speelse en sexy wijze in voor de positie van de vrouw.

Bekijk video: Behind the scenes

STOP AIDS NOW!-project
De volledige opbrengst van de ‘Staring is Caring’-rokjes gaat naar een STOP AIDS NOW!-project in het dorpje Godino in Ethiopië, een arme gemeenschap met 3500 inwoners. De bevolking weet vaak niet hoe ze zich tegen hiv kan beschermen. Vooral vrouwen zijn door hun achtergestelde positie extra kwetsbaar voor hiv.

STOP AIDS NOW! wil dit doorbreken en helpt vrouwen om zich economisch onafhankelijker te maken. Vrouwen krijgen trainingen in het runnen van een eigen bedrijfje, het slim kiezen van een verkoopprodukt en het beter omgaan met geld. Door de versterkte positie komen de vrouwen eerder voor zichzelf op en wordt de kans op hiv kleiner. Voor de vrouwen die al hiv geïnfecteerd zijn betekenen de extra inkomsten een gezonde maaltijd en gezonde voeding is belangrijk voor het aanslaan van de hiv-medicatie.

“Toen ik werd benaderd voor het ‘Staring is Caring’-project was ik meteen enthousiast. Het is prachtig om SuperTrash te kunnen koppelen aan een goed doel dat zich inzet voor vrouwen en hen een kans geeft een eigen onderneming te starten om daarmee hun zelfstandigheid te vergroten. I’m all for empowering women”, aldus Olcay Gulsen, eigenaresse van SuperTrash.

Het rokje kost €29,95 en is vanaf 30 mei 2013 te koop via supertrash.com en in alle ST. brandstores in Nederland en België.

Plaats een reactie