Verkiezing Mooiste Studente 2010

0
644

Studenten.nl organiseert in samenwerking met MAX Models de verkiezing: Mooiste Studente 2010. De winnares mag zich een jaar lang Mooiste Studente 2010 noemen, en wint bovendien 1000,- euro, een contract bij MAX Models en een jaar lang gratis lingerie After Eden.

Studentes, met beauty en brains, uit heel Nederland, kunnen zich tot en met 5 september inschrijven op Studenten.nl

Inschrijven
Op de website van www.Studenten.nl kunnen de studentes een profiel aanmaken en foto’s toevoegen waarmee zij zichzelf kunnen kandideren als mooiste studente van 2010.

Begin september is in Amsterdam de casting waarvoor de 60 mooiste studentes worden uitgenodigd. Hierna worden door de jury 15 studentes gekozen die doorgaan naar de halve finale, waar een professionele fotoshoot wordt gemaakt!

Na deze shoot worden de foto’s op site geplaatst en krijgen de bezoekers van Studenten.nl de mogelijkheid te stemmen op hun favoriet. De studentes met de meeste stemmen gaan door naar de finale. De jury bepaalt vervolgens de winnares.

Prijzen
De top drie ‘mooiste studentes’ wordt ingeschreven bij MAX Models en maken daardoor kans op een prachtige modellencarrière. De winnares wint daarnaast een geldbedrag van 1000,- euro en een jaar lang gratis lingerie van After Eden. De tweede plaatst ontvangt een wintersportvakantie, mogelijk gemaakt door Skistuds, ter waarde van 500,- euro. En de derde finaliste wint een Cool Items pakket, ter waarde van 250,- euro.

De overige finalisten hoeven niet te treuren, want van de 12 mooiste studentes wordt een prachtige verjaarskalender gedrukt met een oplage van 10.000 exemplaren! Iedereen kan deze kalender bestellen op de website van Studenten.nl. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel!

Over Studenten.nl
Studenten.nl is het populairste studentenplatform van Nederland. Je vindt hier alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer. Studenten.nl is een initiatief van Jan-Peter Cruiming. Jan-Peter Cruiming is oprichter van NationaleVacaturebank.nl, dat hij enige jaren terug verkocht aan VNU.

Over MAX Models
MAX Models is een befaamd modellenbureau, zowel nationaal als internationaal. MAX heeft uitstekende samenwerkingsverbanden met alle grote bureaus in o.a. Parijs, Milaan en New York. Tevens is MAX Models al jaren partner in de Fancy modellenwedstrijd, wat voor menig model de opstap bleek te zijn voor een glansrijke internationale carrière. TV persoonlijkheden als Renate Verbaan en Froukje de Both zijn hun carrière begonnen bij Max Models