Varkenshouderij heeft niets te verbergen

De Nederlandse varkenshouderij heeft niets te verbergen en wil dat laten zien aan een breed publiek. De sector staat wereldwijd aan de top op het gebied van ondernemerschap, vernieuwing, welzijn, milieu en tal van andere aspecten. “De belangstelling voor wat wij doen, is nog nooit zo groot geweest als nu.

Voorzitter LTO Varkenshouderij Annechien ten Have-Mellema presenteert nieuwe brochure

De samenleving wil weten wat er op de varkensboerderijen gebeurt. Iedereen is van harte welkom op onze bedrijven”, zegt voorzitter Annechien ten Have-Mellema LTO Varkenshouderij.

Ten Have-Mellema pleit voor openheid, transparantie en met elkaar in gesprek gaan. “Dan ontstaat er wederzijds vertrouwen en begrip. In onze nieuwe brochure OPEN staan onze ambities. We willen vernieuwen en verduurzamen. Wat wij daar aan doen, willen wij graag delen met de samenleving.”

Brochure
Annechien ten Have-Mellema wil morgen tijdens de jaarlijkse parlementaire barbecue in Den Haag de nieuwe brochure over de Nederlandse varkenshouderij (OPEN) aanbieden aan de landbouwwoordvoerders in de Tweede Kamer. “Met de brochure nodigen wij ook iedereen uit om op onze bedrijven een kijkje te komen nemen. Graag willen wij aan de keukentafel doorpraten over ons en onze bedrijven,”

Plaats een reactie