Van Light koken naar Gezond eten

Het nieuwe magazine Gezond eten ligt vanaf dinsdag 26 februari 2013 in de winkel. Inspelend op de trend van gezond leven, is het concept van het magazine Light koken verbreed en staat gezond eten nu meer centraal. Light koken is daarom gerestyled en omgedoopt tot het nieuwe magazine Gezond eten.

Gezond eten, editie maart 2013Gezond en bewust leven
Gezond eten is hét magazine voor mensen die bewuster willen leven, zonder aan plezier in te leveren. Voor mensen die willen weten wat gezonde voeding is en wat eten met het lichaam doet. Elke maand staan in Gezond eten interessante artikelen waarin feiten en fabels over een verantwoord voedingspatroon aan de orde komen, maar ook heerlijke recepten.

Gezond eten biedt alles voor een gezond en bewust leven met veel plezier. “Gezond eten kan ontzettend moeilijk zijn. De ene dag lijkt het ene gezond, de dag erop het andere. In Gezond eten lees je hoe je makkelijk goed kunt eten, zonder erin te hoeven doorslaan. Want uiteindelijk is gelukkig zijn nog het allergezondst”, zegt Myrthe van Deemen, hoofdredacteur Gezond eten.

Het eerste nummer: Alles over Japan
In het eerste nummer van Gezond eten lees je alles over de Japanse levensstijl. Eetstokjesetiquette, het dieet van sumoworstelaars en de ‘vijfde’ smaak umami. En hoe kan het dat de mensen op het Japanse eiland Okinawa aanzienlijker langer en gezonder leven?

Daarnaast komt het Metabool Syndroom aan bod (veel mensen hebben het, weinig mensen kennen het) en ook handige tips en trucs over het combineren van een gezonde levensstijl met een ploegendienst, studentenleven of een kantoorbaan. Naast dit leesvoer biedt Gezond eten ook heerlijke gerechten: snelle recepten, koken met kinderen, diner voor één en koken met diepvriesgroenten.

Het magazine is ook te bestellen in de webshop van F&L Publishing.

Plaats een reactie