Van alles te beleven op KreaDoe 2013

Ook dit jaar is van alles te beleven op hobbybeurs KreaDoe. Alle reden dus om de beurs te bezoeken, van woensdag 30 oktober tot en met zondag 3 november 2013 in Jaarbeurs Utrecht.

Kreadoe2013_adv_210x297.indd

(Aankomend) hobbyisten kunnen hier terecht om inspiratie en ideeën op te doen en kennis te maken met nieuwe technieken, producten en materialen. Hierbij alvast vijf goede redenen om naar KreaDoe 2013 te komen.

1. KreaDoe wordt 25 jaar
En wie jarig is trakteert. Dat betekent in ieder geval dat iedereen die tijdens KreaDoe 25 jaar is gratis toegang heeft tot de beurs. En iedereen die jarig is tijdens KreaDoe – dus van 30 oktober tot en met 3 november – krijgt, ongeacht de leeftijd, ook gratis toegang. Bovendien krijgen bezoekers die in de online voorverkoop een kaartje kopen, een plattegrond, bonnenboekje (met allerlei kortingsacties) en jubileumkrant cadeau. En alsof dat nog niet feestelijk genoeg is, maken alle bezoekers die in de voorverkoop een kaartje kopen kans op een meet & greet in Oslo met modeontwerpers en breigoeroes Arne & Carlos.

KreaDoe 2013, Arne en Carlos

2. Arne & Carlos komen op het feestje
Arne Nerjordet uit Noorwegen en Carlos Zachrison uit Zweden, beter bekend als Arne & Carlos, openen op woensdag 30 oktober 2013 hobbybeurs KreaDoe. Het breiend en hakend ontwerpersduo is inmiddels razend populair onder hobbyisten in Nederland en buitenland. Na hun eerste boek ‘Julekuler’- Kerstballen breien, volgden de boeken ‘Paske hele aret’ – Arne & Carlos breien op hun paasbest en ‘Strikkedukker’ – Poppen breien. Hun laatste boek was ‘Handenarbeit fra hagen’ – Arne & Carlos Breien de bloemetjes buiten. Op KreaDoe presenteren zij hun nieuwste boek: Nynorsk strikking oftewel Noors breien met Arne & Carlos. Bezoekers kunnen kennismaken en Arne & Carlos alles vragen over breien, haken en handwerken.

3. Francine Oomen is ook uitgenodigd
Nederlandse schrijfster, illustratrice en ontwerpster Francine Oomen is ook uitgenodigd op het KreaDoefeestje. Op woensdagmiddag 30 oktober signeert zij haar boeken en geeft overlevingsadvies aan tieners. Oomen is bekend van meerdere (creatieve) boeken voor tieners waaronder ´Hoe overleef ik wildbreien´. Tieners krijgen korting op een entreekaartje: een tienertoegangsticket kost online 6 euro en aan de kassa 7 euro. En kinderen van 12 jaar en jonger mogen zelfs gratis naar KreaDoe. Kaarten zijn vanaf 5 september online te bestellen via www.kreadoe.nl. Meer informatie over Francine Oomen en ‘Hoe overleef ik…….’ via www.hoeoverleefik.nl.

KreaDoe 2013, Taart

4. Er is veel taart
Bij een verjaardag hoort veel taart. Daarom wordt dit jaar voor het eerst, in samenwerking met Mjam Taart!, een grote taartenwedstrijd georganiseerd geheel in het thema ‘feest’! De opdracht: maak een mooie, originele decoratieve taart (niet eetbaar maar een dummy van bijvoorbeeld suikerwerk) die aansluit bij het thema. De taart wordt tijdens KreaDoe tentoongesteld. Er zijn drie juryprijzen te vergeven en één publieksprijs. Zondag 3 november worden de winnaars bekend gemaakt. Binnenkort kan men zich aanmelden via www.mjamtaart.nl.

KreaDoe 2013, Bezoekers, Twee dames
5. Inspiratie opdoen om de winter door te komen
KreaDoe is de meest veelzijdige en grootste hobbybeurs van Nederland. Het is de place to be voor tientallen hobby’s zoals taarten en cupcakes maken, interieurdecoratie, bloemschikken zelfmaakmode, breien, haken, sieraden maken, scrapbooking, tekenen, schilderen, quilten, borduren en nog veel meer. Bezoekers kunnen shoppen, inspiratie opdoen of aan de slag gaan tijdens een van de vele workshops.

KreaDoe 2013, Bezoeker, Dame, Breien

Openingstijden
KreaDoe is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie
http://www.kreadoe.nl
https://twitter.com/KreaDoe_Utrecht – Tweet mee via #kreadoe
https://www.facebook.com/KreaDoe
http://www.pinterest.com/kreadoe/

Kreadoe 2013, logo

 

Plaats een reactie