Valentijn in het Havenziekenhuis

Patiënten van het Havenziekenhuis kregen op maandag 14 februari een bijzondere verrassing. Op een vrolijke Valentijnskaart werd hen beterschap gewenst. De verpleging en andere medewerkers van de afdelingen voegden daar hun persoonlijke wensen voor de patiënten aan toe.

De heer Van Ardenne op de afdeling Cardiologie/ Longziekten & Tuberculose van het Havenziekenhuis

Patiënten van het Havenziekenhuis keken verbaasd op toen de verpleegkundigen hen maandagochtend vroeg de Valentijnskaart overhandigden en vervolgens in een vrolijke kaarthouder op het bed plaatsten. Normaal komt de post wat later.

Meneer Van Ardenne, die sinds een aantal dagen op de verpleegafdeling Cardiologie/ Longziekten ligt was blij verrast.’Ik heb net Valentijnsbloemen voor mijn vriendin besteld en krijg nu zelf deze leuke attentie van het ziekenhuis. Ik ondervind hier aan den lijve wat het Havenziekenhuis onder zorg met persoonlijke aandacht verstaat. Deze verrassing doet me goed. Mijn bed ziet er ineens veel gezelliger uit en ik heb mooi zicht op de kaart.’

De Valentijnsactie is mede mogelijk gemaakt door de firma Boostcat, die de kaarthouders ter beschikking stelde voor alle patiënten van het Havenziekenhuis.

Plaats een reactie