Vakantiedialyse nu beschikbaar in regio Eindhoven

Dialysepatiënten zijn voor hun behandeling afhankelijk van een dialyse centrum in hun regio, alwaar ze gemiddeld 3 maal per week gedurende een aantal uren hun behandeling hebben. Deze behandeling moet altijd doorgaan, ook tijdens vakantie buiten de eigen regio.
Helaas was dit door het tekort aan het aantal dialyse plaatsen vaak een groot probleem, waardoor dit niet altijd mogelijk was.

Door de uitbreiding van het aantal dialyse plaatsen is het Máxima Medisch Centrum opnieuw gestart met het aanbieden van vakantiedialyse.
Mensen kunnen voortaan dus heerlijk op vakantie in De Peel of De Kempen ondanks hun afhankelijkheid van nierdialyse. Máxima Medisch Centrum biedt hiermee een aanvullende service in de regio.

Deze mensen kunnen voor hun dialyse terecht op MMC locatie Eindhoven en Veldhoven. Deze service van Máxima Medisch Centrum is beschikbaar voor mensen uit zowel eigen land als buitenland.

Geïnteresseerden kunnen informatie krijgen op de website van Máxima Medisch Centrum of kunnen rechtstreeks contact opnemen met de dialyse afdeling telefoonnummer (040) 888 00 00.

Plaats een reactie