Vakantie vieren in een Rijksmonument, dat kan!

Beleef de grandeur van begin 1900 in de prachtige omgeving van landgoed Oud Groevenbeek. Vanaf september 2013 kun je er logeren in stijlvolle vakantiesuites in de karakteristieke villa.

Vakantiesuites op Landgoed Oud Groevenbeek.

Proef de sfeer van weleer en geniet van het comfort van nu in een heerlijk natuurgebied op de Noordwest-Veluwe.

De karakteristieke villa Oud Groevenbeek, een Rijksmonument in Jugendstil-bouwstijl, is met veel respect voor de originele details gerenoveerd. Het resultaat zijn vijf stijlvolle, royale vakantiesuites midden in de weelderige omgeving van een landgoed.

Impressie Vijversuite Oud Groevenbeek 1Impressie Vijversuite Oud Groevenbeek.

Comfortabel
Alle suites zijn royaal, ze bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. De nieuwe inrichting sluit aan bij de sfeer van toen en is tegelijk van een comfortniveau zoals nu verwacht mag worden. Het kleurgebruik binnen sluit aan bij de kleuren van de buitenzijde.

Duurzaam
Natuurmonumenten streeft naar zoveel mogelijk duurzaamheid. Daarom is een groot deel van het meubilair in de suites van gerecycled materiaal. Ook de verwarming is zeer milieuvriendelijk: het is een houtkachel die gestookt wordt met houtsnippers uit eigen bos.

Impressie Vijversuite Oud Groevenbeek 2Impressie Vijversuite Oud Groevenbeek.

De vakantiesuites
– Tuinsuite (2-4 pers.), begane grond, met veranda
– Laansuite (2-4 pers.), 1e verdieping, met balkon
– Vijversuite (2-4 pers.), 1e verdieping, met klein balkon
– Torensuite (4-6 pers.), 2e verdieping, met kamer in de toren
– Lindensuite (2 pers.), 2e verdieping, met bedstee

Blijf op de hoogte
Binnenkort zijn de suites te boeken. Wil je direct op de hoogte gebracht worden op het moment dat de suites te boeken zijn? Stuur ons dan je gegevens via overnachten@natuurmonumenten.nl Of blijf op de hoogte en abonneer je kosteloos op de digitale nieuwsbrief voor het laatste nieuws.

TIP
Maak alvast een wandeling op Oud Groevenbeek om een kijkje te nemen. Ga naar de website voor meer informatie over een rondwandeling of download de route in de gratis route app!

Plaats een reactie