Utrechtse musea in vuur en vlam

Op zaterdag 20 oktober 2012 pakken de Utrechtse musea uit met een vurig programma. Zij zetten de deuren van 20.00 uur tot laat open en laten zich van hun beste, liefdevolste maar ook zwartste kant zien.

Het Universiteitsmuseum leert je alles over de voorplanting, inclusief de SOA’s. Doe mee met de helse praktijken in Museum Catharijneconvent en ga de confrontatie met je zonden aan. In Museum Speelklok kruipt mezzosopraan Tania Kross in de huid van duistere vrouwen in de klassieke muziek. Explosieve optredens, stoom en dampende beats in het Spoorwegmuseum. Beleef de vurige betogen van Maarten van Rossem en Diederik Jekel (DWDD) over het laatste oordeel. Deze avond zal je niet koud laten…

Aan de Museumnacht doen de volgende musea mee: AAMU museum voor hedendaagse Aboriginal kunst, Centraal Museum, Domtoren, Het Utrechts Archief, Museum Catharijneconvent, Museum Speelklok, Sonnenborgh Museum en Sterrenwacht, Spoorwegmuseum, het Universiteitsmuseum en het Geldmuseum dat wederom intrek neemt in het monumentale Pandhof naast de Domkerk.

De Museumnacht vindt plaats in het Museumkwartier, hierdoor liggen alle musea op loopafstand van elkaar. Museumnacht Utrecht Zaterdag 20 oktober 2012 20.00 uur tot 02.00 uur www.museautrecht.nl

De kaartverkoop van de Museumnacht start op 1 september via www.museautrecht.nl. Tot 1 oktober 2012 geldt de Early Bird prijs van € 12,50. In de voorverkoop na 1 oktober kosten de kaarten € 14,50 en op de avond zelf € 16,50. Prijzen zijn exclusief voorverkoopkosten.

Plaats een reactie