Uniek praktijkboek EHBO

De Nationale Bond EHBO heeft een uniek praktijkboek uitgebracht. ‘EHBO Leren & Doen‘ biedt niet alleen de officiële lesstof die nodig is om het diploma Eerste Hulp te behalen, er staat veel meer in.

In een extra deel zijn informatie en praktische tips opgenomen over eerste hulp aan kinderen, bij zwangerschap, aan senioren, bij overmatig gebruik van alcohol en drugs en tijdens (grootschalige) evenementen.

Deze voor ons land unieke bundeling van thema’s maakt het boek geschikt voor alle generaties. Praktijkdeskundigen en medici hebben aan de nieuwe uitgave meegewerkt.

EHBO Leren & Doen is prettig leesbaar en rijk geïllustreerd. Ook voor lezers die niet uit zijn op het behalen van het diploma Eerste Hulp is het een toegankelijke gids en informatiebron en leuk om cadeau te geven of te krijgen.

De Nationale Bond vindt het belangrijk, dat zoveel mogelijk mensen handelingsbekwaam zijn als het gaat om het verlenen van eerste hulp. Traditie van de organisatie is, dat les- en informatiemateriaal tegen een zo laag mogelijke prijs worden aangeboden. Dat is ook nu het geval.

Voor de bijna 18.000 vrijwilligers van de organisatie is de prijs van de 196 pagina’s tellende uitgave slechts € 15.85 (incl.) en voor anderen maar € 19.- (incl.). Boek kunt u bestellen op de website www.ehbonationalebond.nl.

Plaats een reactie