Seksueel presteren en klussen geven ultieme gevoel van mannelijkheid

Het oeroude instinct om te jagen is niet meer mannelijk. Seksueel presteren staat op nummer één in de top 10 van de meest mannelijke bezigheden en geeft één op de zes mannen het meest ultieme gevoel van man zijn. Bijna 65% van de mannen voelt zich daarom ook aangetast in zijn mannelijkheid als zijn gereedschap hem in de steek laat.

Klussen is tevens een echt mannending en staat op een goede tweede plaats in de ranglijst. Dit en meer blijkt uit onderzoek[1] naar mannelijkheid onder 518 mannen. Het onderzoek is uitgevoerd door Panelwizard in opdracht van Bional Presta, een voedingssupplement dat het natuurlijke erectievermogen helpt, waardoor de seksuele prestaties worden bevorderd.

Goed gereedschap
Uit onderzoek blijkt dat mannelijkheid wordt bepaald door eigenschappen als daadkracht, zelfvertrouwen en prestaties. Seksueel presteren is daarbij het belangrijkst en geeft één op de zes mannen het meest ultieme gevoel van man zijn. Seks staat dan ook op nummer één in de top 10 van de meest mannelijke bezigheden. Klussen is tevens echt een mannending en komt op een goede tweede plaats. Bij een derde van de mannen komt het testosteron bovendrijven als men mag doe-het-zelven. Goed ‘gereedschap’ speelt dus op meerdere fronten een belangrijke rol bij het gevoel van mannelijkheid. Verrassend is dat jagen, het oergedrag van de mannen, als minst mannelijke activiteit wordt gezien.

Seksuele spontaniteit
In Nederland heeft één op de zeven mannen van 18 jaar en ouder weleens meegemaakt dat tijdens het vrijen de erectie verdween, of dat er helemaal geen erectie kwam. Vooral naarmate de leeftijd van mannen toeneemt, is het een veelvoorkomende klacht. Ongeveer 30% van de mannen boven de 45 jaar heeft er in meer of mindere mate last van. Want als bij seksuele prikkeling de zwellichamen in het mannelijk geslachtsdeel zich niet meer vullen met bloed, komt dit vaak doordat de bloedvaten in het lichaam zijn verouderd. Uit het onderzoek komt naar voren dat problemen met het verkrijgen van een erectie door meer dan de helft van de ondervraagde mannen gezien wordt als een groot tot zeer groot probleem. De schaamte is vaak groot als het zaakje ‘daar beneden’ allemaal niet meer zo lekker werkt. Het tast hun mannelijkheid aan en hindert de seksuele spontaniteit.

Over Bional Presta
Bional Presta is een natuurlijk voedingssupplement voor de seksuele prestaties van de man. Het bevat een combinatie van natuurlijke plantenextracten die de bloedtoevoer ondersteunen en goed zijn voor het libido. 1 tablet per dag helpt het natuurlijke erectievermogen, wat de spontaniteit ten goede komt. Bional Presta is onderdeel van Bional, dat voor al zijn gezondheidsproducten gebruik maakt van de natuurlijke, geneeskrachtige werking van plantenextracten. Hiermee helpt Bional iedereen om zelf op een veilige en effectieve manier zijn ongemakken aan te pakken.

[1]Onderzoek naar mannelijkheid van PanelWizard onder 518 respondenten in opdracht van Bional Presta (februari 2010) conform richtlijnen ISO20252

Plaats een reactie