#Twitter werkt!

Het eerste boek voor het vinden van een baan, klanten en opdrachten via Twitter. Werk vinden via Twitter, zelfs zonder ervaring met dit medium? Het kan echt! Banenzoekers kunnen online netwerken niet langer negeren, steeds meer bedrijven werven via sociale netwerksites als Twitter.

Ook zzp’ers vinden steeds vaker nieuwe opdrachtgevers via sociale media. En klanten volgen hun favoriete bedrijven op de voet. Om niet achter te blijven is het dus hoog tijd om de vele toepassingen van Twitter te ontdekken. Want er is zoveel meer mogelijk voor werkzoekenden, zzp’ers en kleine ondernemers dan alleen de laatste trending topics volgen!

In vogelvlucht neemt Fiona Stoop je mee in de wereld van Twitter.

Waarom twitteren werkt
– ‘Hoe actiever in (online) sociaal netwerken, hoe succesvoller je vaak bent,’ stelt KPN.
– Door jezelf op Twitter te profileren, vergroot je de kans dat googelende recruiters of klanten je profiel vinden, omdat Twitter hoog in de zoekresultaten van Google verschijnt.
– Een netwerk waar je anders een paar jaren over doet, kan je op Twitter binnen een half jaar opbouwen.
– 78% van de organisaties zal in 2011 gebruik maken van Social Media (bron: Pondres Social Media Onderzoek).
– Nederland is wereldkampioen twitteren (bron: Comscore onderzoek)

Over de auteur
Fiona Stoop is sinds april 2009 actief op Twitter (@werkcoach). Ze heeft inmiddels meer dan 3.500 volgers en ruim 12.000 tweets geplaatst. Als zelfstandig ondernemer gebruikt Fiona zelf actief Twitter voor het vinden van opdrachtgevers, het onderhouden van contacten met cliënten en het doen van onderzoek naar gedrag en behoeften van werkgevers en werknemers op Twitter.

Boekgegevens
Auteur: Fiona Stoop
Titel: #Twitter werkt!
ISBN: 9789049107932
Verschijningsdatum: 20 juni 2011
Prijs € 14,99

Plaats een reactie