Twente Milieu ontvangt Warme Douche TROS Radar

Vanavond op 1 april 2013 om 20.20 uur is het zover. Dan ontvangen Mike Hurk en Alwin ten Kate, beide werkzaam bij de calamiteitendienst van Twente Milieu, de Warme Douche van het consumentenprogramma TROS Radar.

Twente Milieu ontvangt Warme Douche TROS Radar

Beide heren van Twente Milieu werden genomineerd voor deze Warme Douche door Kirsten Postma uit Almelo.

Zij had enkele weken geleden bij het gebruik maken van de ondergrondse container voor haar huis, haar portemonnee per ongeluk weggegooid. Via Twitter legde ze direct contact met Twente Milieu en niet alleen werd zij snel geholpen, haar portemonnee werd gevonden en ook nog eens bij haar werk afgeleverd. Vanwege deze goede service, krijgt Twente Milieu vanavond de Warme Douche.

Twente Milieu ontvangt Warme Douche TROS Radar

Albert van Winden, directeur van Twente Milieu: “Wij vinden dat compassie en hoffelijkheid horen binnen de cultuur van Twente Milieu en deze actie is daar een concreet voorbeeld van! Daarom zit ik vanavond trots op de tribune bij TROS Radar als Mike en Alwin de Warme Douche in ontvangst nemen.”

Directeur Twente Milieu, Albert van Winden, haalt zelf afval op.

TROS Radar zendt maandag 1 april 2013 om 20.20 uur op Ned 2 een reconstructie uit van de actie en reikt vanavond ook de Warme Douche uit aan de twee medewerkers van Twente Milieu.

Plaats een reactie