Tweede editie autorally Miles To Go binnenkort van start

Op vrijdag 30 september 2011 organiseert de Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje voor de tweede keer de autorally Miles To Go. Een toerrit met als startpunt Villa Couvert in Oisterwijk en als eindpunt de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek. De opbrengst van deze dag komt volledig ten goede aan het onderzoek naar de zeldzame en levensbedreigende ziekte Langerhans Cel Histiocytose (LCH).

Miles To Go
Miles To Go wordt georganiseerd in samenwerking met rallyorganisator Pi-rally uit Vught. Zij verlenen belangeloos hun medewerking en staan garant voor een professionele organisatie en een mooie route. Miles To Go is geen officiële rally maar een toerrit, waarbij de nadruk ligt op het genieten van mooie auto’s, van goed gezelschap, en op het goede doel natuurlijk.

De rally heeft als startlocatie restaurant Villa Couvert in Oisterwijk en eindigt bij de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek. Daar sluiten de deelnemers de dag af met een borrel en walking dinner, geheel verzorgd door Hete Peper uit Amsterdam.

Mooie auto’s
Deelname kost € 500,- per equipe (2 personen). Eten en drinken is bij deze prijs inbegrepen. Om mee te kunnen rijden geldt slechts 1 voorwaarde, en dat is dat deelnemers in een klassieke of bijzondere niet-klassieke auto rijden. Het deelnemersveld is met zowel Brabantse ondernemers als autoliefhebbers uit het hele land zeer gevarieerd. Er zijn nog slechts 5 plaatsen beschikbaar, dus liefhebbers moeten er snel bij zijn. Ook zijn er kaarten te koop alleen voor het diner. Deze kaarten kosten € 65,- pp. Voor meer informatie en inschrijvingen zie www.1000kaarsjes.nl

Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje
Juul, zeven jaar oud, heeft LCH. Deze levensbedreigende ziekte is zo zeldzaam dat er nog maar weinig over bekend is. De ziekte is te vergelijken met leukemie en Juul is een jaar lang behandeld met chemo- en radiotherapie. Nu lijkt ze weer kerngezond, maar haar toekomst is onzeker, want de ziekte steekt in veel gevallen vroeg of laat weer de kop op. Er zijn gelukkig enkele specialisten die zich bezighouden met het ontrafelen van deze ziekte, maar daar is veel geld voor nodig. Daarom heeft de moeder van Juultje de Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje opgericht. Samen met een groep enthousiaste mensen zamelt ze geld in om het broodnodige onderzoek naar de oorzaak van deze ziekte te financieren en zo de levens van Juul en haar lotgenootjes te redden. De stichting is gevestigd in Den Bosch.

Rij met ons mee, we hebben nog een lange weg te gaan!

Plaats een reactie