Beleef Totem van Cirque du Soleil

TOTEM, de gloednieuwe show van Cirque du Soleil, beleeft op 7 oktober aanstaande in de grote geel-blauwe tent bij Amsterdam Arena, zijn Europese première.

Vandaag is voor de voorstellingen van TOTEM de online kaartverkoop van start gegaan. Vernieuwd zijn de Tapis rouge (Rode Loper) kaarten, voor bezoekers die als echte VIP een avondje Cirque du Soleil willen beleven.

Vanaf nu bestellen
Via de website www.cirquedusoleil.com kunnen kaarten besteld worden voor de optredens in Amsterdam. De kaarten kunnen via de computer gewoon vanuit huis worden besteld, zonder lange wachtrijen of boekingskosten. Er zijn diverse prijscategorieën, alle stoelen bieden perfect zicht op het imposante schildpadvormige decor en de spectaculaire optredens van 52 artiesten uit 19 landen.

Tapis Rouge (Rode Loper) kaarten
Een avondje Cirque du Soleil is een bijzondere belevenis. Maar wie de avond éxtra bijzonder wil maken, kan kiezen voor een Tapis Rouge (Rode Loper) arrangement. Met de beste plaatsen vooraan de ring, maar ook een gereserveerde parkeerplek, aparte VIP ingang en een grote VIP loungeruimte met privé-terras waar je een uur van tevoren al terecht kan. En natuurlijk de hele avond exclusieve catering met hapjes en drankjes.

Over TOTEM
Zoals altijd zijn de spectaculaire shows van Cirque du Soleil opgezet rond een thema.
Met TOTEM, een woord dat zich misschien het beste laat vertalen als ‘levensboom’, volgen we de fascinerende ontwikkeling van de wereld en het menselijk ras in een show die lijkt te spotten met de wetten van zwaartekracht en fysiek menselijk kunnen.

TOTEM laat zien dat de mensheid de kwaliteiten van álle levende wezens in zich draagt, zelfs de mogelijkheid om te kunnen vliegen.

Over Cirque du Soleil
Van de pakweg 20 mensen waarmee Cirque du Soleil in 1984 begon, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een organisatie waar meer dan 5000 mensen werken, waaronder 1200 artiesten uit veertig landen. Zo’n 100 miljoen toeschouwers, verdeeld over vijf continenten, hebben de shows inmiddels gezien. Het wordt de achtste keer dat Cirque du Soleil in Nederland te zien is, voor het laatst was dat in 2008 met de internationaal geprezen show Varekai. In 2010 zal Cirque du Soleil met verschillende shows tegelijkertijd op 20 locaties wereldwijd te zien zijn.

Op de website www.cirquedusoleil.com is alle informatie over de TOTEM show, voorstellingsdata en speciale aanbiedingen te vinden.

2 gedachten over “Beleef Totem van Cirque du Soleil”

 1. Beste,
  Ik wil kaarten kopen via internet maar heb geen creditcard o.d.
  Ik kan internetbankieren via de ING. Is er dan toch een mogelijkheid dat ik kaarten kan kopen?
  Met vriendelijke groet, C.M. de Vrieze.

  Beantwoorden
 2. Ben helaas het zelfde als C.M. de Vrieze er achter gekomen dat je een creditcard moet hebben om bij totem een kaart te kunnen kopen gezien de prijzen lijkt het wel een soort van elite die hier mag komen of is het de commercie SCHANDE.

  Beantwoorden

Plaats een reactie