TOTAL-actie brengt EUR 215.427,75 op voor KiKa

Rien Schimmel van KiKa heeft gisteren een waardecheque van EUR 215.427,75 in ontvangst genomen die hem werd aangeboden door Benoit Ortegat, Managing Director van TOTAL. Dit bedrag komt direct ten goede aan onderzoeken naar de genezing van kinderkanker. Het is het resultaat van een actie waarbij, in de maand december, op vele TOTAL-tankstations maar liefst 72.662 KiKa-berensleutelhangers zijn verkocht. Een geweldig resultaat!

Benoit Ortegat bevestigde dat de actie fantastisch is verlopen: “Dankzij de sympathie en inzet van klanten, dealers en collega’s kunnen wij ons steentje bijdragen aan het verhogen van de gemiddelde genezingskans bij kinderen met kanker.” Rien Schimmel is heel erg blij met dit bedrag: “Er is voor kankeronderzoek erg veel geld nodig en dan is het geweldig, dat bedrijven als TOTAL zich op deze manier inzetten, met zo’n mooi resultaat.”

Stichting Kinderen Kankervrij
KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) werft fondsen die ten goede komen aan de zeven academische centra in Nederland waar kinderen met kanker worden behandeld. Door geld in te zamelen steunt KiKa onderzoek op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en meer genezing.

KiKa-berensleutelhangers bij alle TOTAL tankstations
De decemberactie bij TOTAL ging van start met de overhandiging van de eerste KiKa-berensleutelhangers aan kinderen van de Olympiaschool in Amsterdam, door acteur John Jones. Alle TOTAL tankstations stonden de gehele maand in het teken van KiKa. Een zo hoog mogelijke opbrengst bijeen brengen voor KiKa was het doel. Dit gebeurde door de verkoop van zoveel mogelijk sleutelhangers en het werven van nieuwe KiKa-donateurs. Van 1 tot en met 4 december waren alle medewerkers van TOTAL op diverse stations aanwezig om persoonlijk uitleg over de actie te geven.

Plaats een reactie