Grote toeloop op carrièredag VUmc en GGZ inGeest

Ruim 250 bezoekers hebben zich aangemeld voor de dag van de verpleegkundige carrière die VUmc en GGZ inGeest op 19 maart organiseren. Dé dag voor alle verpleegkundigen, 4e jaars studenten MBO / HBO, starters of ervaren verpleegkundigen om kennis te maken met VUmc. De kans om hun loopbaan een nieuwe impuls te geven. Ook vorig jaar bleek deze dag een groot succes. Nu met editie 2010 is het programma nog uitgebreider en zijn er meer deelnemers dan in 2009.

Tijdens de dag van de verpleegkundige carrière presenteren VUmc-afdelingen en GGZ inGeest hun specialismen met rondleidingen, lezingen, skills-labs en masterclasses. Bezoekers komen alles te weten over scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden in hun vak. Natuurlijk is er veel aandacht voor verpleegkundige innovaties. De activiteiten vinden op de verschillende afdelingen plaats. Zo kan men kennis maken met de bijzondere sfeer van VUmc: Innovatieve zorg, kleinschalig aangeboden met aandacht voor de menselijke maat. Daarom voelen VUmc-verpleegkundigen zich zo thuis op ‘hun’ afdeling.

Tijdens deze carrièredag zijn er drie circuits ingericht voor verpleegkundigen die hun carrière opnieuw willen vormgeven of verdiepen:
– Acute zorg: o.a. spoedeisende hulp, OK, IC en eerste hart hulp.
– Moeder en kind: o.a. neonatologie, IC kinderen, verloskunde en kinderafdelingen.
– Intensieve zorg: o.a. hematologie, neurologie, dialyse en medisch psychiatrische unit.

Plaats een reactie