Ziekenhuis Amstelland opent tijdelijke polikliniek in Woonzorgcentrum Hoge Heem te Uithoorn

Vooruitlopend op het in aanbouw zijnde Gezondheidscentrum opent Ziekenhuis Amstelland een drietal poliklinieken in het Woonzorgcentrum de Hoge Heem in Uithoorn. Voor het bezoek aan een gynaecoloog, dermatoloog of KNO-arts is het vanaf heden mogelijk om in Uithoorn een afspraak te maken.

“Voor patiënten uit de regio is het een plezierig alternatief om voor een consult niet helemaal naar Amstelveen te hoeven komen” aldus Judith Schmidt, KNO arts. “Het gezondheidscentrum is vanaf 2011 natuurlijk in gebruik, maar wij wilden onze patiënten nu al deze mogelijkheid bieden”.

Dermatoloog Marc Nahuys vertelt: “Wij hebben reeds geruime tijd op de woensdag een spreekuur in Aalsmeer en dat bevalt erg goed. Dat we nu ook al in Uithoorn kunnen starten is een welkome aanvulling!”

“Gezien het aantal patiënten uit de regio verwachten wij ook veel belangstelling voor ons spreekuur in Uithoorn”, meldt Alexander Mozes, gynaecoloog. “En zeker voor ouderen en zwangere patiënten is het heel fijn dat ze niet meer zo ver hoeven reizen voor een consult”.

Tijdelijke poli
Vanaf mei 2010 houden de dermatologen, gynaecologen en de Keel-, Neus-, en Oorartsen (KNO) van Ziekenhuis Amstelland ook spreekuur in Uithoorn. Dit betekent dat patiënten uit de regio Uithoorn en omstreken voor een afspraak bij de arts niet meer naar Ziekenhuis Amstelland hoeven te komen, maar ook naar Uithoorn kunnen. Voor behandeling en opname is een bezoek aan het ziekenhuis wel noodzakelijk.

De tijdelijke polikliniek is gevestigd in Woonzorgcentrum Hoge Heem, naast Winkelcentrum Zijdelwaard. Zodra het Gezondheidscentrum Uithoorn geopend wordt (planning 1e kwartaal 2011), zal de polikliniek daar naartoe verhuizen.

Afspraak maken
Patiënten die de voorkeur hebben voor een afspraak in Uithoorn, kunnen op de gebruikelijke wijze (telefonisch) een afspraak maken bij de Polikliniek Dermatologie, Gynaecologie/Verloskunde of KNO van Ziekenhuis Amstelland. Bij het maken van de afspraak kunnen patienten aangeven dat men graag naar de vestiging in Uithoorn wil.

Telefoonnummers:
Dermatologie: 020 – 755 7015
Gynaecologie/Verloskunde: 020 – 755 7019
KNO: 020 – 755 7029

Plaats een reactie