Thomas Cook wint vijf Awards

0
845

Bezoekers van de vakantiebeoordelingswebsite Zoover hebben hun stem laten horen en beloonden reisorganisatie Thomas Cook met 10% van alle Awards!

Thomas Cook Bedrijfsfilm

Donderdag 19 april 2012 werden in Kortenhoef de Zoover Awards uitgereikt aan de winnende organisaties in de reisbranche.

– Neckermann verkozen tot populairste allround touroperator
– Thomas Cook is uitgeroepen tot beste allround online vakantiewinkel
– Vrij Uit neemt drie Awards mee naar huis; beste en meest populaire autovakantieaanbieder en tevens het meest populair als wintersport aanbieder

De Zoover Awards werden voor de vierde keer uitgereikt. Sinds 2009 zijn de Zoover Awards uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche. Via www.zooverawards.nl konden reisliefhebbers de afgelopen maanden hun stem laten gelden. Binnen 25 categorieën werden twee Awards vergeven, de populairste binnen een categorie en de beste binnen een categorie. Met meer dan 100.000 stemmen bepaalden wie binnen de reissector deze welverdiende publieksprijzen kreeg.

Steeds vaker oriënteren mensen zich voor het boeken van een vakantie op Zoover. Men stelt de mening van andere reizigers naast een professioneel advies zeer op prijs. Het rapportcijfer dat Zoover geeft aan een accommodatie is gebaseerd op het gemiddelde cijfer dat de consumenten aan deze accommodatie geven. Reisorganisatie Thomas Cook en haar merken Vrij Uit en Neckermann gebruikt deze Zoover rating dan ook graag om aan te geven dat zij niet alleen staat voor scherpe prijzen maar ook voor kwaliteitsproducten.

“Wij zijn bijzonder trots op deze blijk van waardering. Dat wij als reisorganisatie zoveel stemmen krijgen en dus zoveel prijzen in de wacht slepen bevestigt de keuze en de kwaliteit van onze producten. Dit betekent voor ons dat wij niet alleen de scherpste prijs maar ook de juiste kwaliteit bieden waar de klant naar op zoek is” aldus Jörg Esser, Managing Director Thomas Cook Nederland.