The Power van Rhonda Byrne maakt dromen werkelijkheid

Op donderdag 25 november wordt het boek The Power van Rhonda Byrne gelanceerd. Ter ere van deze lancering worden op zondagmiddag 28 november in V&D Utrecht honderden Powers uitgedeeld in ruil voor dromen. De mooiste droom wordt werkelijkheid!

De auteur van The Secret, Rhonda Byrne, is verdergegaan met haar baanbrekende werk. Na de onthulling van De wet van de aantrekkingskracht in The Secret beantwoordde zij duizenden brieven van lezers van het boek wereldwijd, waardoor zij tot nieuwe inzichten kwam en het boek The Power ontstond. Het is de langverwachte opvolger van het internationale fenomeen The Secret.

Welke droom wordt werkelijkheid?
Op zondag 28 november vindt er een ‘Power-event’ plaats in V&D-Utrecht, Hoog Catharijne. Dromers worden opgeroepen naar V&D Utrecht te komen om hun droom voor de camera te vertellen. In ruil hiervoor worden Power-massages, Power-drinks en exemplaren van The Power uitgedeeld. De mooiste/leukste/origineelste droom wordt werkelijkheid!

Wordt jouw droom werkelijkheid?
Vertel ons jouw droom en ontvang The Power!
Zondag 28 november, 14:00- 18.00
V&D Utrecht, Hoog Catharijne, vierde verdieping

Dit evenement wordt georganiseerd i.s.m. Kosmos Uitgevers en V&D. Vanaf vrijdag 26 november kunt u www.the-power.nl bezoeken. De winnaar van deze actie zal op deze website op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Boekgegevens
Titel: The Power
Auteur: Rhonda Byrne
Prijs: € 17,95
ISBN: 978 90 215 0991 4

Plaats een reactie