The Bootcamp Club ook in Den Bosch

The Bootcamp Club gaat zaterdag 21 januari 2012 in Den Bosch van start. De snelst groeiende sportorganisatie van Nederland heeft daarmee vestigingen in bijna alle grote regio’s van het land.

The Bootcamp Club 2011

Vanaf maandag 16 januari 2012 kunnen geïnteresseerden zich via www.thebootcampclub.nl aanmelden voor Bootcamp Training in de regio Den Bosch. De eerste Bootcamp Trainingen zal plaatsvinden zondag 4 maart 2012 om 10:30 bij de IJzeren Vrouw in Den Bosch. Niet lang daarna zullen elders in de regio trainingen worden aangeboden. Iedereen kan zich voor de kick-off inschrijven, deze introductieles is gratis!

Oprichters Barbara den Bak en Ramses Jedeloo zijn trots op de toevoeging van de regio Den Bosch: “The Bootcamp Club is al sinds enige tijd actief in de regio Breda, met de toevoeging van Den Bosch kan nu het grootste deel van Brabant met ons meedoen. Met onze franchisenemers Louise en Martin hebben we er vertrouwen in dat Den Bosch binnen de kortste keren verslaafd is aan Bootcamp Training.”

The Bootcamp Club Den Bosch wordt een groot succes, zo verwachten ook Louise en Martin: “Brabanders houden van saamhorigheid en natuur. Een full body workout in de buitenlucht, gecombineerd met de Brabantse gezelligheid, dat moet wel een succes worden!”

Plaats een reactie