T. Harv Eker komt Nederlandse “mindset” veranderen

98% van de mensen is financieel achteruitgegaan in de huidige economie. Pensioenplannen zijn sterk verslechterd, vastgoed is in waarde gedaald en er is angst dat er nog geen einde is aan deze financiële crisis. Het is gemakkelijk om je vinger te wijzen naar deze omstandigheden. De waarheid is dat financieel succes vooral te maken heeft met je “mindset”.

Tijdens een zeer intensief 3-daags seminar in de Amsterdam RAI zal T. Harv Eker zijn strategie uit de doeken doen om deze “mindset” positief te veranderen.

T. Harv Eker is de schrijver van de bestseller ‘Secrets of the Millionaire Mind‘ (in het Nederlands vertaald als ‘Het Miljonairsbrein Ontrafeld‘), lange tijd op nr. 1 in Amerika en een van de meest verkochte boeken volgens de New York Times.

T. Harv Eker opende één van de eerste fitnessketens in Amerika. Na verkoop van een deel van dit bedrijf was hij miljonair. Echter, door een combinatie van slechte investeringen en ongecontroleerd spenderen was in minder dan 2 jaar al het geld weer verdwenen. Op dat punt begon Eker zijn theorieën te ontwikkelen over de mentale en emotionele relatie van mensen met geld. Hij realiseerde zich dat zijn ‘innerlijke geldthermostaat’ op een specifieke hoeveelheid financieel succes afgesteld stond. Zijn grootste ontdekking was dat deze financiële blauwdruk in positeve zin veranderd kan worden.

Bezoekers van het 3-daagse seminar Millionaire Mind Intensive zullen ervaren hoe ze deze financiële blauwdruk, hun “mindset” en daarmee hun leven positief kunnen veranderen met persoonlijke en financiële groei als resultaat.

Kijk voor meer informatie op www.millionairemind.nl.

Als voorbereiding op dit seminar worden verschillende gratis preview workshops gegeven in Amsterdam, Den Haag, Hengelo, Nieuwegein en Rotterdam, waarin kennis kan worden gemaakt met de grondbeginselen, strategieën en mogelijkheden. Mastertrainer Pa Joof komt hiervoor speciaal over uit London. Hij wordt bijgestaan door inspirator Pieter Monsma.

Plaats een reactie