Sweet Summer Dreams – Repeat SS10

Modeliefhebbers kunnen deze zomer genieten van REPEAT’s klassieke basics in zachte pasteltinten. Alle items zijn voorzien van een bijbehorende zoete naam. Namen als ‘fresh pistachio’ en ‘creamy noisette’ doen ons nu al verlangen naar meer!

Voor de SS10 collectie is gebruik gemaakt van kwalitatief hoge materialen zoals pure cashmere en zijde. De nieuwe zomercollectie van Repeat heeft een comfortabele uitstraling en is een tikkeltje romantisch. Korte en lange vesten complimenteren het vrouwelijke figuur, de waistcoat valt als gegoten en zijden topjes zijn een pure verwennerij voor het lichaam.

Nieuwkomer voor dit seizoen is het eersteklas biologisch katoen, wat perfect valt voor het dragen van laagjes. Zwierige zijden topjes en katoenen bloesjes maken de collectie compleet en de sjaals maken je look helemaal af. Naast trendy accessoires als pashmina’s, ponsho’s en riemen, beschikt Repeat over een homewear collectie met kaarsen, kussens en plaids.

DTLM is de jongere lijn van Repeat en heeft een frivole en jeugdige uitstraling. De designs hebben een nonchalante en speelse look, die draagbaar zijn voor zowel ’s middags als ‘s avonds. De trends voor de zomer bestaan uit laagjes gecombineerd met plooien, die zijn afgezet met geborduurde details. Repeat’s luxueuze lijn JOE TAFT maakt gebruik van moderne vormen gemaakt van vooraanstaande materialen.

De drie individuele lijnen van REPEAT sluiten elkaar perfect aan en zijn een ware aanvulling op je garderobe. Met deze luchtige en luxueuze collectie weet Repeat je ook in de zomer te verleiden.

Plaats een reactie