Stuur valentijnsbericht naar Facebook-vriend(in)

Relatieplanet maakt het dit jaar wel heel makkelijk om je stille liefde de liefde te verklaren. Heb je een oogje op iemand of wil je gewoon vertellen hoe bijzonder hij/zij voor je is?

Daar is een leuke app voor: HARTJE! Met de app breidt Relatieplanet haar succesvolle aanbod in apps uit. Met de app wil de organisatie de ontmoeting tussen singles die elkaar leuk vinden een extra prikkel geven.

App HARTJEHartje app
Met HARTJE kun je met een iPhone, iPad of Android-toestel een HARTJE met een romantische boodschap sturen aan Facebook-vrienden. Reken jezelf echter niet te snel rijk, want de liefdesverklaringen hoeven namelijk niet alleen met liefde beantwoord te worden…

De app is vanaf dinsdag 12 februari 2013 officieel gratis te downloaden in de Appstore of Google Play Store. Op www.hartjeapp.nl is op een kaart precies te zien waar Cupido zijn werk succesvol en minder succesvol volbrengt. Ontvang je een afwijzing? Niet getreurd, want dan kun je je op Relatieplanet inschrijven voor het ontmoeten van andere leuke singles!

“Liefde is een mooi gegeven, maar de liefde verklaren aan die ene leuke dame of heer in je persoonlijke omgeving is niet altijd even makkelijk. In gelegenheid van Valentijnsdag wordt HARTJE geïntroduceerd! Daarnaast is het een Valentijnscadeau voor de tienduizenden succeskoppels die Relatieplanet afgelopen 10 jaar voortgebracht heeft. Ze krijgen met de app de gelegenheid elkaar op vernieuwende wijze opnieuw de liefde te verklaren.” Aldus Thomas Boonstoppel, manager Relatieplanet.

Plaats een reactie