Stichting Trekkershutten start vakantieonderzoek

Nu ‘glamping’ (glamour en camping) langzaam ingeburgerd raakt in de kampeerwereld, ontstaan er steeds meer verschillende typen huisjes, hutjes en andere overnachtingsvormen op campings.

Drenthe-Norg

Maar waarom kiezen mensen juist voor het een of het ander? Stichting Trekkershutten wil het weten en is daarom een vakantieonderzoek gestart.

Het laatste Trekkershuttenonderzoek dateert uit 2007. Zes jaar later is zowel de recreatiebranche als de wens van de vakantieganger veranderd. Daarom wil de stichting haar doelgroep opnieuw onder de loep nemen.

Directeur van Stichting Trekkershutten Marieken Nieuwdorp zegt: “In een tijd waarin luxe kamperen populair is, onderzoeken we of er bijvoorbeeld behoefte is aan arrangementen en routes. Zo willen we de tijdloze Trekkershut blijven vernieuwen.”

De Trekkershut is al bijna 30 jaar een herkenbaar en vertrouwd product in recreatieland. De eenvoudige houten huisjes zijn geliefd bij veel vakantiegangers. Het netwerk bestaat uit 750 hutten op 250 locaties. De Trekkershutten zelf zijn qua uitstraling en inventaris nagenoeg gelijk, maar de locaties waar zij staan, zijn zeer divers. Van kleine natuurcampings tot levendige recreatieparken en jachthavens. Er is voor ieder wat wils.

Meedoen aan het vakantieonderzoek kan via http://tinyurl.com/oq27zmd. Invullen duurt ca. 10 minuten en de deelnemers maken kans op mooie prijzen.

Kijk voor meer informatie op www.trekkershutten.nl.

Plaats een reactie