Stichting Ambulance Wens viert feest

Voor de Stichting Ambulance Wens Nederland is woensdag 29 februari 2012 een speciale dag, op deze dag wordt namelijk de 2.500-ste wens gerealiseerd sinds de oprichting in april 2007. Dat betekent dat er meer dan 500 wensen gemiddeld per jaar zijn vervuld in de afgelopen vijf jaar.

Stichting Ambulance Wens 5 jaar!

Vijf jaar Stichting Ambulance Wens gaat groots gevierd worden op zondag 1 april 2012 op de ss Rotterdam. Aangezien het niet niet mogelijk is om iedereen toe te laten vanwege de beperkte ruimte, is er besloten alleen patiënten, donateurs en vrijwilligers uit te nodigen om samen dit heugelijke fijt te vieren.

Op het feest, wat gepresenteerd zal worden door Marlayne Sahupala, zullen diverse artiesten belangeloos optreden zoals o.a. Lee Towers, Sef Thissen, Leonie Meijer, Liesbeth List en vele andere.

Daarnaast zal er een boek overhandigd gaan worden, geschreven door Lausanne Mies over het ontstaan van de stichting, via burgemeester Aboutaleb aan Mies Bouwman en als klapper zal de vijfde ambulance overhandigd worden aan de stichting en een speciale verassing!!!

Meer informatie
www.ambulancewens.nl
www.facebook.com/profile.php?id=100002124558310

Plaats een reactie