Steun het lieveheersbeestje, word nu donateur en ontvang De Gouden Munt

De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld heeft sinds haar oprichting in 1997, met uiteenlopende initiatieven en projecten mede geïnvesteerd om pestgedrag, agressie en geweld meer bespreekbaar te maken en tegen te gaan. Dit o.a. met succesvolle bewustwordings- en voorlichtingsprojecten op basis- en middelbare scholen.

Maar ook samenwerking met vele gemeenten, het tot stand brengen en ondersteunen van acties in woonwijken en buurten en het begeleiden van activiteiten voor sportverenigingen. Het beeldmerk van de stichting, het lieveheersbeestje, wordt omarmd, opent deuren en het brengt verbindingen tot stand. In de afgelopen jaren zijn kleine en grootschalige educatieve projecten, activiteiten en campagnes rondom sociale veiligheid door de LSTZG geïnitieerd.

Introductie nieuwe donateursactie: De Gouden Munt
De Gouden Munt staat voor respect en Moed. De Gouden Munt is uniek en persoonlijk. Als donateur ontvangt u 2 gelijke Gouden Munten. In de rand van de munt wordt uw naam/bedrijfsnaam en jaar gegraveerd. Eén Gouden Munt kan in het bezit blijven van de eigenaar. De tweede Gouden Munt kunt u aan iemand geven als waardering of uit respect of aanbieden aan een persoon die iets moedigs en/of goeds heeft gedaan.

De Gouden Munt ontvangt u met een maandelijkse donatie van € 50,- aan de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld. Dit voor een periode van minimaal 1 jaar. Als donateur ondersteunt u direct de doelstellingen en lopende projecten van de landelijke StichtingTegenZinloosGeweld [LSTZG].

Voor meer informatie over de doelstellingen en activiteiten van de LSTZG en De Gouden Munt zie: www.moed.nl

Plaats een reactie