Stel uw vraag over borstkanker via Facebook

Chirurg-oncoloog Mirre de Noo van het Deventer Ziekenhuis zal op zaterdag 29 oktober 2016 vragen over borstkanker beantwoorden via Facebook Live video. De online vragensessie is de aftrap van de tweede Verwendag voor (ex) borstkankerpatiënten die het Deventer Ziekenhuis organiseert.

Vragen over borstkanker

De vragensessie is op zaterdag vanaf 11.00 uur te volgen via de Facebook-pagina van het Deventer Ziekenhuis. Belangstellenden kunnen in de commentaren vragen stellen.

Borstkanker

Een op de acht vrouwen in Nederland krijgt borstkanker en moet vaak een intensieve behandeling ondergaan. Uiteraard is goede voorlichting een belangrijke peiler in de zorgverlening rond borstkanker. Chirurg Mirre de Noo gaat tijdens de sessie dan ook in op de nieuwste onderzoek- en behandelmethodes, begeleiding en nazorg die in Deventer worden geboden.

Verwenmiddag

Vanaf 13.00 uur organiseert het mammateam van het Deventer Ziekenhuis voor de tweede keer de verwendag voor (ex-)borstkankerpatiënten. Patiënten worden er uitgebreid in de watten gelegd.

“Het is bedoeld als een cadeautje voor onze (ex-)patiënten”, zegt Mirre de Noo. “Tijdens deze middag biedt het ziekenhuis diverse behandelingen en activiteiten kosteloos aan. Zo zijn er een make-up workshop, ontspanningsmassages, yoga- en mindfulness sessies, diverse workshops over mentale veerkracht, kleding- en kleurenadviezen en een lingeriemodeshow. Daarnaast zal de internationaal bekende lifestyle coiffeur Ad Peters enkele dames een live metamorfose geven”.

Programma verwendag (ex) borstkankerpatiënten

– 11.00-12.00 uur: Facebook Live video vragensessie
– 13.00-17.00 uur: Verwendag in centrale hal Deventer Ziekenhuis

Plaats een reactie