Stad Holland Zorgverzekeraar groeit spectaculair

Stad Holland Zorgverzekeraar heeft net als vorig jaar zijn verzekerdenaantal zien groeien. Met een netto groei van maar liefst 13% is de groei dit jaar spectaculair te noemen. Hieruit blijkt duidelijk dat het intermediair met zijn persoonlijke advies nog steeds een belangrijke rol kan spelen bij de keuze voor een zorgverzekeraar.

Bijna 75.000 verzekerden
Stad Holland Zorgverzekeraar had op 1 februari jl. 74.544 verzekerden in de boeken staan, tegen 66.199 een jaar daarvoor. Met een netto groei van bijna 13% is, op een paar internetlabels na, Stad Holland Zorgverzekeraar hiermee de sterkst groeiende zorgverzekeraar van Nederland. Stad Holland Zorgverzekeraar schrijft de groei toe aan de toegenomen belangstelling bij het intermediair voor zorgverzekeringen.

Beste Zorgverzekeraar
Stad Holland Zorgverzekeraar werd in oktober 2009 voor de tweede maal op rij uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar in het jaarlijkse Prestatie-Onderzoek van DAK, NVA en NBVA. Als gevolg hiervan is binnen de met hem samenwerkende tussenpersonen een toegenomen belangstelling voor ziektekosten in het algemeen en het label Stad Holland Zorgverzekeraar in het bijzonder waar te nemen.

Plaats een reactie