St. Anna Ziekenhuis en TopSupport starten gezamenlijk peesspreekuur

De afdeling orthopedie van het St. Anna Ziekenhuis en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport zijn recent een gezamenlijk spreekuur voor patiënten met peesklachten (tendinose) gestart. Door de samenwerking krijgt de patiënt sneller de juiste diagnose en kan direct worden gestart met de best passende behandeling.

Patiënten met peesklachten (zoals klachten van de achillespees, een tenniselleboog of jumpersknee) die door hun huisarts worden doorverwezen naar het St. Anna Ziekenhuis, kunnen voortaan in één spreekuur gezien worden door verschillende disciplines waaronder radiologie, fysiotherapie, orthopedie en sportgeneeskunde.

Door het peesspreekuur ontstaat er een beter inzicht in de resultaten per behandelmethode dat zorgt voor een kwaliteitsverbetering.

Het spreekuur vindt plaats op de tendinosepoli die eens in de twee weken op woensdagochtend is geopend en is gevestigd in het St. Anna Ziekenhuis locatie Eindhoven.

Voor het maken van een afspraak kunnen patiënten contact opnemen met de poli orthopedie van het St. Anna Ziekenhuis via e-mail poli.orthopedie@st-anna.nl of telefoonnummer 040 – 286 4864.

Plaats een reactie