Sprekers gezocht voor congres Ketenzorg COPD op 14 oktober 2010

Recente ontwikkelingen in beleid, veld en onderzoek van de geïntegreerde zorg bij COPD patiënten, dat is de titel van het 4e nationale congres op donderdag 14 oktober 2010, 9.00 – 17.00 uur in het Educatorium van de Universiteit Utrecht.

Het Julius Centrum organiseert dat congres samen met de Longalliantie Nederland en het Astmafonds. Op dat congres spreken tal van nationaal bekende en internationaal gerenommeerde sprekers. Er is ruimte voor twee sprekers voor de sessie praktijkprojecten. Ben jij in jouw regio betrokken bij een ketenzorgprogramma voor COPD patiënten? Ben jij bezig met internetzorg of zelfmanagement? Wat is jouw innovatieve keten DBC? Wij bieden de mogelijkheid jouw innovatie te presenteren. Je kunt je kennis, ervaringen en creativiteit delen door een poster op te hangen.

De twee beste projecten krijgen spreektijd tijdens het congres in de sessie praktijkprojecten. Wij nodigen jou uit een samenvatting in te dienen voor een presentatie tijdens het congres. De samenvatting dient vóór 19 juli 2010 bij ons binnen te zijn. Klik hier voor verdere instructie voor het indienen van de samenvatting van je lezing. Noteer alvast de datum van het congres. De definitieve brochure komt in augustus uit.

Auteur: Prof. dr. A.J.P. (Guus) Schrijvers
Professor Schrijvers bekleedt de leerstoel Algemene Gezondheidszorg bij het Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijns Geneeskunde, Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Plaats een reactie