Sportieve samenwerking Johan Cruyff Foundation en Unilever

Op woensdag 30 mei 2012 kondigden de Johan Cruyff Foundation en Unilever Nederland hun nieuwe partnership al aan.

Tijdens de Cruyff Foundation Cup op vrijdag 1 juni 2012 in het Olympisch Stadion vond de sportieve aftrap van het nieuwe partnership plaats. Frank Weijers (Chairman Unilever Benelux) en Carole Thate (Directeur Cruyff Foundation) ondertekenden in het bijzijn van Johan Cruijff de samenwerking.

De komende jaren zullen Unilever Benelux en de Cruyff Foundation inzetten op het stimuleren van sport en bewegen onder de Nederlandse kinderen. De samenwerking tussen de Johan Cruyff Foundation en Unilever Nederland is het resultaat van de vernieuwde partnershipstrategie van Unilever.

Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging.

”Het stimuleren van gezondheid is een belangrijk onderdeel van het Unilever Sustainable Living Plan. Vooral onder kinderen vraagt voldoende beweging extra aandacht. Op dit vlak hebben we gezocht naar een krachtige partner die sterk verankerd is in de samenleving. Samen met de Cruyff Foundation willen we de komende jaren kinderen, met en zonder beperking, in beweging brengen én houden”, aldus Frank Weijers.

”We zijn enorm trots op dit nieuwe partnership met Unilever. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om het belang van sport voor de jeugd nog breder uit te dragen en heel concreet, dicht bij huis aan te bieden via de Cruyff Courts, onze projecten voor jeugd met een beperking en Schoolplein14”, aldus Carole Thate. De komende jaren zullen Unilever Benelux en de Cruyff Foundation inzetten op het stimuleren van sport en bewegen onder de Nederlandse (gehandicapte) kinderen.

Plaats een reactie