Sporten en bewegen Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ziekenhuis Gelderse Vallei sluit contracten met vier sportcentra. Bij deze sportcentra mogen ziekenhuismedewerkers vanaf 1 oktober 2011 met korting sporten. Op deze manier stimuleert het ziekenhuis haar medewerkers om in goede conditie te blijven.

Bent u minstens vijf keer in de week 30 minuten aan het bewegen? Het is de norm, maar tussen weten en doen, zit vaak een verschil. Ziekenhuis Gelderse Vallei wil graag haar medewerkers stimuleren om zowel op het werk als thuis een gezonde leefstijl na te streven.

De medewerkers hebben de keuze uit sportcentrum Tesqua Health & Racketcentre te Ede, Sportcentrum De Plataan te Wageningen, Helsdingen Health & Sport te Barneveld en Masy Sports & Spirit te Veenendaal. Deze sportcentra zijn door Ziekenhuis Gelderse Vallei zorgvuldig uitgekozen.

Sport en beweging werken motiverend, dragen bij aan een gezonde leefstijl en verbeteren de onderlinge contacten. Het vermindert ook de spanning en stress in ons drukke leven. Daarnaast helpen sport en beweging ook RSI, lage rugklachten en burn-out verschijnselen voorkomen. Voor Ziekenhuis Gelderse Vallei zijn deze redenen van belang om bedrijfsfitness aan te bieden.

Plaats een reactie