Sportbonden organiseren Sportzone in Holland Heineken House

0
652

Voor het eerst in de geschiedenis kunnen bezoekers in het Holland Heineken House actief deel nemen aan atletiek, tafeltennis, schermen en wielrennen. De vier enthousiaste sportbonden; Atletiekunie, Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB), Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond (KNAS) en Koninklijke Nederlandsche Wielrenunie (KNWU) dragen graag bij aan de wens van NOC*NSF en Heineken om meer sport in het Holland Heineken House te brengen.

De locatie waar de bezoekers in het Holland Heineken House actief kunnen deelnemen aan diverse sportactiviteiten wordt tijdens de Olympische Spelen “Sportzone” genoemd en bevindt zich overdag in de Medal Ceremony Hall.

In de Sportzone gaan bezoekers virtueel de strijd aan met Olympische atleten. Zo kun je het Olympische parcours fietsen met Marianne Vos, kampioenen Li Jiao en Li Jie verslaan met tafeltennis, sprinten tegen Dafne Schippers en schermer Bas Verwijlen de loef afsteken. Alle resultaten kunnen worden genoteerd in het “Sportzone Prestatieboekje” dat bezoekers gratis ontvangen. De deelnemers maken daarmee kans op schitterende prijzen.

De Sportzone is gelegen in de Medal Ceremony Hall van het Holland Heineken House en is van 26 juli tot 12 augustus 2012 geopend van 10:30 tot 17:00 uur. Tevens kunnen bezoekers overdag alle Olympische wedstrijden live volgen op grote schermen in het Holland Heineken House.

Een bezoek aan de Sportzone in het Holland Heineken House maakt de Olympische ervaring compleet!