Speeddaten in de achtbaan

Attractiepark Toverland en Speeddaten.nl introduceren een nieuwe en wel heel spannende manier van daten. Op vrijdagavond 10 februari 2012 dagen zij Nederlandse vrijgezellen uit voor een speeddate in Troy, de snelste, hoogste en langste houten achtbaan van de Benelux. Dat is pas écht speeddaten!

Terwijl de trein met 90km/uur door de baan raast, kunnen de deelnemers ontdekken of ze uit hetzelfde hout gesneden zijn. Vanaf het instappen, hebben ze ongeveer drie minuten de tijd om elkaar te leren kennen. Daarna schuiven de heren een karretje op en gaan ze met de volgende date de zevende hemel in.

>Opening houten achtbaan Troy in Toverland, juni 2007

Op één avond krijgen de deelnemers twintig dates. Om het hart niet te erg op hol te laten slaan, vinden alleen de eerste drie dates daadwerkelijk in de achtbaan plaats. Daarna gaat het daten verder op het terras in de Magic Forest. Indien extreme weersomstandigheden verhinderen dat Troy kan rijden, zal de indoor achtbaan worden ingezet. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel voor alle deelnemers.

De speeddate-avond duurt van 20.00 tot 23.00 uur. Er zijn twee leeftijdscategorieën: 20-35 jaar en 30-40 jaar. Meer informatie over de voorwaarden voor deelname en inschrijving is te vinden op www.speeddaten.nl.

In 2010 is Toverland door consumentenprogramma “Radar” uitgeroepen tot beste attractiepark van Nederland. Attractiepark Toverland, gelegen in het Noordlimburgse Sevenum. Meer informatie vindt men op www.toverland.nl.

Speeddaten.nl is de grootste speeddate organisatie van Nederland. Inmiddels hebben meer dan 40.000 singles gespeeddate bij één van de 14 speeddate locaties. Daarnaast organiseert Speeddaten.nl Unlock party’s voor singles met speciale edities waaronder de Valentine Party. Meer informatie is te vinden op www.speeddaten.nl.

Plaats een reactie