Speeddate met de Minister van Onderwijs

Minister van Bijsterveldt heeft op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling(NOT) in een aantal speeddates gesproken met leraren, ouders en andere bezoekers. Tijdens de speeddates kwamen verschillende onderwerpen aan bod. Van digitale leermiddelen, netwerkschool, flexibele schoolvakanties tot en met voorschoolse opvang.

Daarnaast bezocht de minister tijdens een rondwandeling over de NOT onder andere de stand van het Steunpunt Brede school en de Dyslexiestraat. “Het is inspirerend om zoveel onderwijsprofessionals samen te zien op zoek naar nieuwe manieren om er voor te zorgen dat ons onderwijs nog beter wordt” aldus de minister.

Het ministerie van OCW, de Dienst Uitvoering Onderwijs en de Inspectie hebben een gezamenlijke stand op de NOT. Bezoekers van deze stand kregen een USB-stick mee naar huis. Naast nuttige en praktische informatie op onderwijsgebied staat op de stick ook hoe scholen een gastles van een bekende Nederlander kunnen winnen. De NOT is de grootste vakbeurs voor mensen werkzaam in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Bij de ruim 500 stands zijn de laatste ontwikkelingen te vinden. Bijvoorbeeld op het gebeid van huisvesting en leermiddelen. Het is ook mogelijk om allerlei interessante workshops, lezingen en presentaties bij te wonen.

Plaats een reactie