Specialisten Ziekenhuis Amstelland doen mee aan landelijke actiedag

De medisch specialisten in Ziekenhuis Amstelland nemen op donderdag 7 oktober deel aan de landelijke actiedag van specialisten. Dit betekent dat zij op deze doordeweekse dag een zondagsdienst draaien.

De meeste polikliniekafspraken en afspraken op de afdeling Radiologie kunnen hierdoor geen doorgang vinden. De afdeling Radiologie is daarnaast ook gesloten voor patiënten zonder afspraak.

Alle patiënten die op 7 oktober een afspraak op de polikliniek of op de afdeling Radiologie hebben, krijgen hiervan persoonlijk bericht.

Patiënten met een afspraak op de Polikliniek Kaakchirurgie, Kindergeneeskunde, Reumatologie en Orthopedie worden op 7 oktober wel verwacht. Het laboratorium is gewoon van 8.00-17.00 uur geopend voor bloedafname en het inleveren van onderzoeksmateriaal.

Ook de Spoedeisende hulp is als gewoonlijk van 8.00-22.00 uur open voor spoedeisende ziekenhuiszorg. Verpleegafdelingen ondervinden geen hinder van de actie.

Voor meer informatie over de actiedag van de medisch specialisten kunt u kijken op www.ziekenhuisamstelland.nl of op www.ordeactie.nl.

Plaats een reactie