Speciale allergieweek bij KinderHaven van het Havenziekenhuis

Polikliniek KinderHaven organiseert van 29 augustus tot en met 1 september 2011 een speciale allergieweek en een kinderneurologiedag. Ook wordt op woensdag 31 augustus het driejarig bestaan van deze polikliniek voor astma, allergie, eczeem en kinderneurologie van het Havenziekenhuis gevierd.

Allergie voor kale katten, leren smeren en hoofdpijn tussen de oren

Alle specialismen werkzaam binnen KinderHaven zullen eind augustus acte de présence geven. Zij zullen proberen misverstanden over voedselallergie, hooikoorts, astma en eczeem uit de weg te ruimen en de hoofdlijnen over hoofdpijn bij kinderen uiteen te zetten. In dezelfde week wordt op woensdagmiddag 31 augustus gevierd dat KinderHaven al 3 jaar bestaat en een succes is gebleken.

Het programma van de allergie- en feestweek ziet er als volgt uit:
– Op maandagavond 29 augustus komen hooikoorts, astma en voedselallergie aan de orde. Deze avond is bedoeld voor het algemeen publiek.
– Op dinsdagavond 30 augustus komen dezelfde onderwerpen aan de orde speciaal voor professionals in de gezondheidszorg.
-Op woensdagmiddag 31 augustus staat eczeem centraal. De bijeenkomst is bedoeld voor het algemeen publiek. Op diezelfde woensdagmiddag is iedereen welkom bij het feest ter gelegenheid van het driejarig bestaan van KinderHaven.
– Op donderdagavond 1 september komt hoofdpijn bij kinderen aan de orde. Ook deze bijeenkomst is bedoeld voor het algemeen publiek.

Meer informatie over het programma en hoe u zich kunt aanmelden kunt u vinden op de website van het Havenziekenhuis: www.havenziekenhuis.nl/kinderhaven

Plaats een reactie