Spazio Forma van Technogym, de opklapbare loopband

0
949

Goede voornemens zorgen tijdens de start van het nieuwe jaar voor positieve energie. Ben jij van plan om af te vallen en fitter en gezonder te worden in 2012? De innovatieve Spazio Forma van Technogym helpt je de daad bij het woord te voegen. Deze opklapbare loopband voor in huis neemt nauwelijks ruimte in beslag en verbetert niet alleen je conditie, maar traint ook je benen en billen. Maak je beloften waar en ga met flinke pas het nieuwe jaar tegemoet.

De loopband behoort tot Technogym’s Forma-lijn, die ontwikkeld is om een persoonlijke wellnessruimte te creëren op enkele vierkante meter. Trainen in eigen huis dus, zonder je woning opnieuw in te hoeven richten of een villa te moeten betrekken. Het zijn de ideale voorwaarden om je ambities dit jaar in de praktijk te brengen.

De Spazio Forma is niet alleen geschikt voor cardiotraining, maar bevat ook specifieke trainingsprogramma’s om spieren in benen en billen te versterken. Met deze loopband verlies je dus niet alleen de calorieën van kerstdiners en oliebollen, tegelijkertijd train je specifieke spiergroepen die je lijf strakker maken.

Het Fast Folding opklapsysteem van de Spazio Forma maakt het mogelijk om ruimte vrij te maken wanneer de loopband niet wordt gebruikt. Dit gaat snel en eenvoudig. Opgeklapt neemt het apparaat minder dan één vierkante meter ruimte in beslag.

Smooth Running, een systeem dat schokken absorbeert, beschermt botten en gewrichten tijdens de workouts. Spazio Forma heeft zijgrepen en antisliphoeken om veilig te kunnen trainen. Verlies je toch je evenwicht, dan is er altijd nog de noodschakelaar met clipbevestiging die de loopband automatisch stilzet.

Meer informatie over Spazio Forma
– Telefonisch: 010 4222 568
– E-mail: info_blx@technogym.com
– Website: www.technogym.com/nl/producten/cardio-training/loopbanden/forma/spazio-forma/207

Vorig artikelInspectie maakt gebruik van mystery guests in de ouderenzorg
Volgend artikelRecord aantal jongeren in de opvang
Technogym – The Wellness Company – werd in 1983 opgericht door haar huidige president Nerio Alessandri. Tegenwoordig telt het bedrijf meer dan 2.000 werknemers. Technogym bedenkt, ontwerpt en realiseert innovatieve systemen ter bevordering van lichamelijk en geestelijk welzijn door voldoende lichamelijke beweging en draagt haar veelomvattende welzijnsfilosofie al meer dan 25 jaar wereldwijd uit. Technogym is wereldwijd marktleider in het ontwerpen van fitnessapparatuur voor privégebruik, fitnessclubs, hotels, kuuroorden, revalidatiecentra, sportscholen, universiteiten, professionele sportfaciliteiten en meer. Technogym is verkozen tot official supplier van de Olympische Spelen 2012 in Londen. Daarnaast is Technogym partner van talloze prestigieuze internationale sportteams, waaronder het Ferrari F1-team, de zeilteams van Luna Rossa en Alinghi en voetbalclubs AC Milan, Chelsea, Ajax en Feyenoord.