Spalife Infinity Line voor luxueus ontspannen

Eerder maakten we kennis met de live your life filosofie van Spalife Medical, dit seizoen veroveren zij de harten van vele spa liefhebbers met de introductie van de Spalife Infinity Line. De behoefte aan ontspanning van lichaam en geest wordt in onze gehaaste samenleving steeds groter.

Spalife brengt een uniek concept van thuisgenieten, waar licht, geluid en aromatherapie van grote invloed zijn op de ontspannende en rustgevende werking van het baden. De laatste ontwikkeling, de Infinity Line, is een serie van exclusieve, luxe, multimedia spa’s van het hoogste niveau. De energieke stroom van water helpt vastzittende spieren los te maken en zorgt voor de aanmaak van endorfine, de natuurlijk pijnstillers voor het lichaam, tevens wordt de doorbloeding intensief gestimuleerd. Even ontsnappen aan de drukte van alledag…

We kennen die prachtige vergezichten allemaal wel van vakanties naar verre oorden. Onbelemmerde uitzichten vanuit het zwembad, waar maar geen einde aan lijkt te komen. Met de Infinity Line brengt Spalife het vakantiegevoel naar de eigen achtertuin. De lijn bestaat uit prachtige ontwerpen waar de waterrand onzichtbaar is en niets het uitzicht nog in de weg staat. Het overtollig water stroomt rustgevend in een brede stortbak naar de drie buffertanks. Door het innovatieve ontwerp kent de lijn vele optische voordelen, zo is er geen obstructie van randen vanuit de spa, blijft de waterlijn altijd gelijk, of je nu met twee of met zeven personen gebruik maakt van het bad. De Infinity Line bestaat uit drie modellen, de Luxor, de Mirage en de Bellagio. Spalife gebruikt in alle modellen standaard western red cedar omkastingen, maar ook variaties in natuursteen, hardhout en RVS behoren tot de mogelijkheden. Door gebruik te maken van de beste materialen behouden de spa’s jarenlang hun high end look.

Spalife Infinity Bellagio

De gehele lijn is voorzien van de nieuwste technologieën. Innovatie is bij Spalife immers een way of life. De modellen zijn onder meer uitgevoerd met een iPhone applicatie voor de bediening van de spa, een waterproof telefoon, een cd-speler met surroundsound, een iPod, LED verlichting in de spa, holografische verlichting buiten de spa en een zogenaamde sweeper jet, waardoor er geen zand op de bodem van de spa achterblijft.

Kom deze sublieme combinatie van luxe en wellness zelf ervaren in één van onze moodrooms.

Meer informatie
www.spalife.eu/nl/

1 gedachte over “Spalife Infinity Line voor luxueus ontspannen”

  1. Erg slechte ervaringen met SpaLife. Met name de service nadat het bad is geleverd is bedroevend. Spalife komt geen enkele afspraak na, brieven en mails blijven structureel onbeantwoord. Snel geld verdienen met (dure) baden en daarna is het afgelopen, alsof ze van de aardbodem zijn verdwenen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie