Social Dining Week in meer dan 25 steden

Uit eten doen we meestal met vrienden of familie. Maar een vorkje prikken met onbekenden met eenzelfde hobby of interesse? Het kan tijdens de eerste Social Dining Week van Nederland die van 17 t/m 21 september 2012 plaatsvindt. Een unieke gelegenheid waar stadsgenoten met dezelfde (zakelijke) interesses aan tafel worden samengebracht.

In meer dan 25 steden kan men kennismaken met deze unieke manier van dineren door aan te schuiven bij de lange, gezellige thematafels in verschillende restaurants. Op www.socialdining.nl kunnen gasten een tafel in de buurt vinden en direct een plek reserveren, alleen of samen met een vriend of vriendin.

De Social Dining Week staat voor interessante ontmoetingen. Van het leren kennen van nieuwe buren of ondernemers uit dezelfde woonplaats, wijnliefhebbers die willen dineren met een vinoloog tot het uitwisselen van reisverhalen met andere globetrotters en het delen van slapeloze ervaringen met jonge moeders. Social Dining maakt het mogelijk. Enige voorwaarde is dat er minimaal vijf deelnemers zijn. Via de website kan iedereen eenvoudig reserveren voor een thematafel naar keuze.

De Social Dining Week is een gezamenlijk initiatief van Social Dining en Couverts.

Plaats een reactie